• 240 m² beenmode & bodyfashion
  • 45 jaar ervaring
  • persoonlijk advies

Over Snoek

Ooit piepklein begonnen als “Kousen Speciaalzaak” in de Molenpoort en nu inmiddels 45 jaar later uitgegroeid tot een winkel van 240 m2 in de Ziekerstraat waar u alles vindt op het gebied van beenmode en bodyfashion.

Waar u nog steeds vriendelijk begroet wordt bij binnenkomst en waar persoonlijke aandacht en advies hoog in het vaandel staat.

Goof Snoek was eind jaren zestig in beeld om de manufacturenzaak van zijn ouders in Renkum over te nemen. Na wat onderzoek bleek dat er eigenlijk alleen maar groei zat in beenmode en was Goof zo ondernemend om een speciaalzaak op dit gebied te openen in Nijmegen. In maart 1972 opende hij de deuren van Snoek Kousenspeciaal in de Molenpoort passage. Al gauw bouwde hij een grote klantenkring op en werd het assortiment te groot voor de kleine hoeveelheid vierkante meters. Door het pand van de buren erbij te huren, verdubbelde het winkeloppervlak. De groei hield aan en in september 1983 verhuisde Snoek naar een heel wat groter pand aan de Ziekerstraat 45. De helft was winkel en de andere helft magazijn. De verkoopoppervlakte heeft de afgelopen jaren na verschillende verbouwingen steeds meer ruimte gekregen en een magazijn is er nauwelijks meer. Het pand aan de Ziekerstraat oogt klein omdat het smal is, maar eenmaal binnen blijkt dit absoluut niet het geval te zijn. Door een schitterende patio helemaal achterin de winkel (waar het hele jaar door op koopjes gejaagd kan worden in de “koopjeshoek”) wordt u direct door het daglicht de winkel in getrokken. Onderweg naar achter zult u zeker verrast zijn door het enorme assortiment. U kunt heerlijk op uw gemak rond kijken maar heeft u wat te vragen dan kunt u altijd terecht bij een van de vriendelijke en zeer ervaren dames.

Goof Snoek heeft sinds januari 2017 het stokje overgedragen aan zijn oudste dochter Mila. Zij heeft vanaf het moment dat ze mocht gaan werken haar steentje bijgedragen in de winkel. Eerst in de vorm van zaterdag- en vakantiehulp en vanaf 2000 als bedrijfsleidster. Er komen klanten in de winkel die er al vanaf de Molenpoort tijd hun panty’s kopen. Het leuke is dat hun kinderen of zelfs kleinkinderen inmiddels ook hun weg naar Snoek hebben gevonden. Mila hoopt samen met haar Snoek team nog vele generaties blij te maken met de service en producten die Snoek levert.